БЕЗПЛАТНА ОНЛАЙН КОНСУЛТАЦИЯ СВЪРЗАНА СЪС СЧЕТОВОДНОТО ОТЧИТАНЕ, ДАНЪЧНОТО ОБЛАГАНЕ, ОСИГУРЯВАНЕТО НА ПЕРСОНАЛА И ДРУГИ

Кои сме ние?

Счетоводна къща ДИЕМТИ ФИНАНС се състои от екип от професионалисти, някои от тях с над 20-годишен опит. Ние гарантираме качествени счетоводни услуги, данъчни и финансови консултации на фирми, без значение големината и сферата им на дейност.
МОТОТО ни е „Професионализъм, коректност и прецизност!“, което ни помага да осъществяваме нашата ЦЕЛ– да предлагаме на клиентите качествени и изцяло ориентирани към техните нужди, счетоводни услуги, за да изградят успешен бизнес.
Дейността ни е съобразена с най-новите изисквания на нормативната база, уреждаща съответната стопанска дейност и с всички изисквания от областта на счетоводство, данъци и осигуряване. Стремим се да бъдем изключително гъвкави в работата си, имаме индивидуален подход към всеки клиент. В зависимост от желанието на клиента, ние работим както онлайн, така и с предоставяне на документи в хартиен вариант. Стремим се към отношения основани на прозрачност, постоянство и взаимно доверие с нашите клиенти
Това, което ни отличава от другите счетоводни къщи е, че сме мобилни и при желание на клиента, правим оперативки в офиса му.
Избирайки счетоводна къща ДИЕМТИ ФИНАНС за Ваш партньор в сферата на счетоводните услуги, Вие ще получите спокойствие за по-ползотворно осъществяване на основната Ви дейност, защото ние поемаме всички ангажименти по организацията, функционирането и управлението на счетоводството.
 

За успешен бизнес е нужен добър счетоводител!